torsdag 1 september 2016

Packning och vin

I morgon bär det av på Kickoff och på lördag till Älvkarleby. Så två väskor är packade och såklart är det obligatoriska packvinet uppehällt.....ett glas för varje väska :-)

Kickoffen är i mina gamla hoods, närmare bestämt i Svinninge/Åkersberga. Vi har gjort en personlighetsanalys som kommer att presenteras i morgon. Analysen har jag gjort ca tretusenfemhundranittitre gånger i lika många olika företag...aaaaa ni fattar...gäsp!

Samkväm, god mat och spa står också på schemat. Blir nog himlars bra!

På lördag åker vi på en miniweekend till Älvkarleby där schemat är typ samma som på fredagen, minus personlighetsanalysen då. Jag tror inte det är så stor mening att Henry gör den :-D eller så är det precis det han ska göra :-D och vi skiljer oss eller nåt hahaha.

Vi är billösa fortfarande :-O hur vi har levt utan bil i 9 månader är ju en gåta. Men hur som haver så hittade min man en bil för tre veckor sedan. Bra! Vi la handpenning och skulle få bilen veckan därpå eftersom den skulle kollas först då Henry upptäckte en oljeläcka. 

Oljeläckan tog tre veckor att kolla :-O När Henry äntligen var påväg i fredags för att hämta bilen så ringer bilfirman och säger att bilens motorlampa lös så vi kunde inte hämta bilen utan den behövde in på verkstaden igen. Henry satt på pendeln när bilfirman ringde och hade dessutom tagit ledigt två timmar från jobbet eftersom säljaren behövde gå tidigare...no shit sherlock...vem gick tidigare in the first place....for NOTHING :-O 

I veckan nu så blåste vi av affären eftersom säljaren inte kunde göra nåt på priset eller ge oss en lånebil åtminstone. 

Pengarna tillbaka till oss gick med snigelpost...well done Mr Bilfirma.  

Nu har Herr Joona hittat en annan bil, en samma lika modell men med Sportchassi och mer lullull. 

Så bra! 

Bilen finns dock inte i Stockholm utan i Jönköping...det är obra!

Så i morgon åker Fru Joona på kickoff och förlustar sig och Herr Joona tar bussen ner till Jönköping...så roooliiit. 

Men....kanske är vi med bil i morgon och kan således ta VÅR bil till Gävle istället för att alltid snylta på andra. Yeyyy, håll tummarna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar