lördag 3 augusti 2019

Skitsnack

När vi kom till Töjbyn berättade Kjell o Britt-Marie (Pernillas föräldrar) direkt att den ena toaletten krånglade. Dom har inget avlopp så dom har 2 st Cinderella förbränningstoaletter. Ena toan är inne hos Britt-Marie o Kjell och den andra, som krånglade, står bakom bastun som i ett utedass typ. Man gör endast nr 2 i toan, nr 1 gör man ute i det fria. Pernilla var snabb och la ut en lapp där man fick skriva upp klockslag man "spolat" så det skulle gå 30 minuter mellan varje spolning, detta spårade ur ett fort med lite alkohol i kroppen.

Man lägger ner som ett stort kaffefilter i toan, gör sitt, stänger locket och trycker på spolknappen. När man spolar åker luckan isär och påsen åker ner och förbränns. Locket på toan går inte att öppna fören filtret åkt ner och luckan är stängd igen.

Det som krånglade var att luckan inte öppnade sig när man spolade så själva bajspåse låg kvar 🙊💩 först ut i ledet var Linda kl 00.30, in kommer hon med en plastpåse över varje hand och säger att det är stop i toan 😤 Pernilla rycker ut som första rörmokare. Påsen gick inte att rädda så den fick gå i vanliga soporna, men dom lagade toan.

Morgonen efter säger Pernilla till mig att toan är lagad så det är bara att gå på den. Mmm eller hur, Suss har bajsat stop förr och gjorde det alltså nu med. Så klart att jag inte skulle lyssnat på Pernilla. Pernilla o Henry fick leka rörmokare. Nu utökade vi spoltiden lite, tror till 1 timme. För Fru Joona var det fördigpoopat på den toan iaf.

Pernilla tyckte vi har fört vårt vänskap lite närmare nu när hon tagit hand om både Lindas och mitt 💩

Sista dan var det Henrys tur, men han lyckades med konststycket att klämma påsen i öppningen, he he 😂💩 så påsen gick varken ner eller att ta upp 😤 Han var inte helt nöjd, det bästa är att Henry är den mest prydda i sällskapet så han ville INTE ha hjälp att få bort sin påse. Så vi kunde inte åka fören han fixat toan  😂






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar