tisdag 6 augusti 2019

Mc Donalds

Mc Donalds i Sverige har ett och annat att lära från andra länder.

När vi åkte av båten i Stockholm klockan 6.15 så hade vi inte ätit frukost utan vi tuffade ner till Nyköping och tog en frukost på Mc Donalds där. Då var klockan 7.30. Då kan man väl tro att frukosten är hyffsad "in time".

Nr 1 så är det så sjuuuukt smutsigt i restaurangen så man mår nästan dåligt, golvet är fullt av pommes och ketchup och det är så sjukt grisigt på borden. Toaletterna ska vi inte nämna.

Nr 2 när vi ska beställa så är det ena och det andra från frukostmenyn SLUT. Ehh, dom har precis öppnat för frukost, hur det nu kan vara slut är ju en gåta. Till slut tar jag en hamburgare med pommes, till frukost 😆

Det kommer ett gäng efter oss och ska beställa och får samma svar att det är slut, då utbrister karln; "Slut! Ni har ju precis öppnat"

Henry skrev en recension om hur det såg ut på restaurangen och att frukosten var slut, fick tillbaka en kupong på en liten kaffe. Gulligt!

Morgonen efter hade vi ingen frukost på Hotellet i Hamburg då den kostade 17 Euro per näsa sa vi att vi tar frulle på McDonalds igen. Testar hur den tyska frukosten fungerar. Gissa om vi blev förvånade.

Det fanns äggröra med bacon,  alla möjliga wraps, bla med äggröra och tomat, smörgåsar, Cappuccino i porslinskoppar och allt blev vi serverade vid bordet. Henry tog äggröra med bacon, en wrap med skinka och tomat och en stor Cappuccino, jag tog en äggwrap med tomat och en Cappuccino, detta betalade vi totalt 8 Euro för 😅

Henry fick så mycket mat så han orkade inte äta upp.

Något att lära de svenska restaurangerna kanske.

Senare på dan åkte vi in på en annan McDonalds och tog en fika. En Cappuccino - I en kopp - Till den fick man en liten kaka - Serverad vid bordet. 

McDonalds Tyskland - Spitzeklasse 👌



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar