torsdag 14 april 2016

Natt


Nattens hjälpmedel i högsta hugg...
Öronproppar....de grövsta...vill säga stänger ute allt. 

Henry är på flottist AW, jag messade nyss när om han kom hem....sent....var svaret. Det är förenant med SNARKINIG de luxe. 

Då vet Fru Joona att det blir en natt med öronproppar och sömntablett. Får se vad det ger. 

I morgon första besöket hos Neurologen på Sophiahemmet. Ska bli intrressant. 

4 kommentarer:

  1. Öronproppar är helt underbar att ha när man ska sova. Själv sover jag alltid med öronproppar då jag har svårt att somna och min make snarkar. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggat in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av dem. Har du något bra tips sköna öronproppar att sova med?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Magdalena
      Jag köpte de "grövsta" som Apoteket har. Dock tycker jag dom är lite stora så jag får ont om jag ligger på örat. Därför sätter jag bara i det örat som inte ligger på kdden :-) meckigt och byta när man vänder sig om men bättre än att bli öm i örat.

      Radera
    2. Tack för tipset på öronproppar. Var in på apoteket och köpte de orangea öronpropparna. Helt klart mycket skönare än öronpropparna jag har haft tidigare. Dock så gör även de lite ont örat jag har mot kudden. Då jag rör på mig mycket när jag sover behöver jag tyvärr två öronproppar på mig.

      Fick även tipsen av en tjej som jobbade där och också fick ont i öronen av att sova med öronproppar. Hos tipsade om rosa öronproppar av vax. De heter Calmour. Man rullar dem till en boll och täcker hörselgången med dem. De var riktigt sköna känner inte ens att jag har dem på mig. Allt blir bara så tyst och skönt me dem i öronen. Testa dem du med. Hur sköna som helst.

      Radera
    3. Men aaah TACK för tips! Googlade och vårt Apotek har dom så det blir en promenad dit idag :-) ska testas i natt. Tack o trevlig helg!

      Radera