söndag 26 januari 2014

Helg

Det går fort hörrni...snart februari. Tjohoo säger jag, vi går mot ljusare tider och vår *me like*.

Helgen har varit snäll, som alltid. Lugn fredag med hämtmat och mysig lördagmiddag med trevliga grannar. Frun i huset är vegetarian men äter fisk och skaldjur så vi gjorde en fiskgryta med aioli och vitlöksbröd. Till förrätt min favorit: smörstekt brödskiva med tillbehör som hackad rödlök, räkor, creme fraiche och kalix löjrom....mumma! 

Gott vin som rekommenderas till fisk och skaldjur:
Idag var det total slappardag framför tv:n. Jag "beordrade" Henry att laga mat som vi snart ska avnjuta, pulled chicken. Har ni aldrig ätit så gör det, så fantastiskt gott. Men kycklingen ska stå i ugnen i 2 timmar så kanske ingen vardagsmiddag. 

I morgon börjar en ny vecka och snart är det fredag igen :-) 40-års fest på lördag woopwoop!

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det är ju det vinet du drack hos mig i somras :) Du gillade det då oxå :) (Brölllopsvinet i enklare upplaga) Ska vi vina tillsammans snart?

    SvaraRadera